Declareren

Reiskosten woon- werkverkeer

Via Groenendijk online kunt je reiskosten woon- werkverkeer aanvragen. Je kiest eerst voor ‘Self Service’ en dan onder Start naar het tabblad ‘Persoonlijk’, hier kies je de tegel Reiskosten woon-werk. Deze tegel gebruik je ook om reiskosten te declareren voor extra gewerkte dagen.  Echter niet voor dienstreizen.

 

Reiskosten worden bij je salaris uitbetaald.

 

 

Dienstreizen

Via Groenendijk online kies je voor de tegel Dienstreizen.  Je vult de datum in, postcode/huisnummer van beide adressen en het systeem berekend automatisch de afstand. Deze afstand is een enkele reis. Onder ‘afstand’ vul je dan de retour afstand in. Als je klaar bent kies je voor verder en verzenden.

 

Deze declaratie wordt bij je salaris uitbetaald.

 

Vergoeding kosten Pont / Verklaring omtrent gedrag

Via Groenendijk online kies je voor de tegel Declaratie om de volgende kosten te declareren:

  • Veerkosten
  • Parkeerkosten
  • Verklaring omtrent gedrag

 

Deze declaraties worden bij je salaris uitbetaald.

 

Overige declaraties

Voor het declareren van de ‘Lekker in je vel’ bonus, studiekosten en aankopen voor school die je hebt voorgeschoten kun je het declaratieformulier van de stichting gebruiken. Deze mag samen met de factuur/bon(nen) gemaild worden naar het factuuradres van jouw school.

LET OP! Dit moet in PDF en in één bestand.

Kun je vanuit huis geen pdf-bestand versturen, verstuur ze dan via de printer van je school in één document. Het systeem kan namelijk geen foto’s en excelbestanden verwerken.

 

De Piet de Springer: facturen.18FF@groenendijk.nl

De Toermalijn: facturen.04HS@groenendijk.nl

De Werkschuit: facturen.09DW@groenendijk.nl

Het Anker: facturen.09ZU@groenendijk.nl

De Horn: facturen.23DF@groenendijk.nl

 

 

Deze declaraties worden niet via je salaris uitbetaald, maar rechtstreeks op het rekeningnummer dat je invult op het declaratieformulier.